Jeg er født og opvokset i Herning med mine forældre, storebror og lillebror, hvor musikken fyldte meget. Jeg har altid været en nysgerrig pige med meget energi.

Da jeg var 2 år gammel startede jeg på ”Danseskolen Familien Nielsen”, og her gik jeg efterfølgende de næste 20 år, og blev undervist i diverse stilarter så som standarddans, jazzballet og ballet. Ved siden af dansen gik jeg løbende til sang hos MidtVest pigekor, dirigeret af Dorte Bille, hvor jeg startede som 10 årig til jeg var 19 år.

I 2004 fik jeg rollen som Brigitta i ”The Sound of Music” i MCH Herning Kongrescenter, hvorefter jeg medvirkede i produktioner frem til 2013. Min passion har altid været sang, dans og drama, og jeg følte at musicalakademiet var den rigtige vej for mig. I 2013 lykkedes det mig, at komme ind på skolen. Efter 3 fantastiske år på akademiet blev jeg uddannet Musicalperformer i 2016 fra den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia. Siden har jeg haft en endnu større nysgerrighed for det dramatiske arbejde og for faget, og hvordan jeg yderligere kan udvikle mig og lege igennem kurser og forestillinger mm.

Jeg vil være og er stadig den nysgerrige, ambitiøse og hårdtarbejdende Katrine, som ikke er bange for at tage en udfordring op.